Rezultatele trimestriale al Yahoo au depășit așteptările, chiar dacă veniturile core au scăzut cu 14%

Rezultatele trimestriale al Yahoo au depășit așteptările, chiar dacă veniturile core au scăzut cu 14%
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 oct 2016

Yahoo a înregistrat rezultatele financiare peste așteptările analiștilor în trimestrul al treilea, chiar dacă veniturile din operațiunile de bază au scăzut cu 14%, reflectând deteriorarea continuă a încasărilor din publicitate, care ridică noi semne de întrebare legate de acordul privind preluarea companiei de către Verizon Communications, transmite MarketWatch.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Veniturile au scăzut cu 14%, la 857,7 milioane de dolari, marcând al șaptelea declin din ultimele opt raportări, a anunțat Yahoo marți.

Compania a obținut un profit net de 162,8 milioane de dolari, respectiv 17 cenți pe acțiune, în timp ce analiștii anticipau un profit net de 14 cenți pe acțiune. În urmă cu un an, Yahoo a obținut un profit pe acțiune de 15 cenți, scrie News.ro.

Titlurile Yahoo au urcat cu 1,3% după închiderea tranzacțiilor de marți.

Veniturile totale al Yahoo au avansat cu 6,5% în trimestrul al treilea, la 1,234 miliarde de dolari, susținute de modificări aduse recent sistemului de raportare a veniturilor.

Vânzările de city break-uri au crescut cu 30%. Praga, Roma și Milano, în topul destinațiilor preferate de români CITEȘTE ȘI Vânzările de city break-uri au crescut cu 30%. Praga, Roma și Milano, în topul destinațiilor preferate de români

Verizon Communications a convenit preluarea Yahoo pentru 4,8 miliarde de dolari, dar acordul este sub semnul întrebării după ce operatorul de Internet a dezvăluit luna trecută că un atac al hackerilor din 2014 a afectat peste 500 de milioane de conturi de email ale utilizatorilor.

Potrivit Yahoo, breșa de securitate a fost descoperită după semnarea acordului de fuziune, în iulie.

viewscnt
Afla mai multe despre
yahoo