Samsung adaugă funcții pentru urmărirea medicamentației în aplicația Health

Samsung adaugă funcții pentru urmărirea medicamentației în aplicația Health
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 21 dec 2023

La fel ca Apple Health, aplicația Samsung Health va permite utilizatorilor să marcheze când și ce medicament au luat, pentru a ține o evidență precisă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pentru a evita eterna întrebare „am luat, oare, medicamentele”, utilizatorii pot ține evidența acestora cu ajutorul aplicațiilor de smartphone, iar acum, pe lista acestor aplicații se adaugă și Samsung Health.

Aplicația de sănătate dezvoltată de Samsung a dobândit funcționalitatea urmăririi medicamenției, care poate include și notificări la orele alese de utilizatori.

Samsung aduce programul self-repair în România CITEȘTE ȘI Samsung aduce programul self-repair în România

Pot fi urmărire, astfel, atât medicamentele luate pe rețetă, cât și cele fără. În cazul primelor, pot fi setate alerte pentru înnoirea rețetei necesare.

Medicamentele introduse în aplicație pot fi însoțite de o serie întreagă de informații, de la forma și culoare pastilei, la dozaj și ora la care trebuie luate.

La rândul ei, aplicația le oferă utilizatorilor anumite informații despre medicamentele pe care le-au înregistrat, precum posibilele efecte secundare și avertismente cu privire la potențialele contraindicații.

Noua funcționalitate este disponibilă începând cu versiunea 6.26 a aplicației Samsung Health, care merge pe smartphone-urile ce folosesc Android 8 sau mai nou.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung health
sănătate
medicamente