Samsung ar putea folosi memorii diferite pe modelele din seria Galaxy S23

Samsung ar putea folosi memorii diferite pe modelele din seria Galaxy S23
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 30 ian 2023

Dincolo de diferențele previzibile, viitoarele modele ale seriei Galaxy S23 s-ar putea deosebi și prin vitezele mediului de stocare, fiind posibil ca modelele cu spațiu mai mic de stocare să fie și mai lente.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Nu toate telefoanele din seria Galaxy S23 vor beneficia de cipurile UFS 4.0, conform Ice Universe. Samsung nu produce cipuri UFS 4.0 de 128GB, astfel că aceasta variantă ar urma să folosească un cip mai vechi și mai lent.

În urmă cu aproape un an, Samsung anunța standardul UFS 4.0, mai performant și mai eficient decât versiunea anterioară UFS 3.1.

Samsung nu renunță să dezvolte cipuri pentru propriile smartphone-uri CITEȘTE ȘI Samsung nu renunță să dezvolte cipuri pentru propriile smartphone-uri

Conform producătorului, UFS 4.0 are viteze de până la 4.200MB/s la citire și 2.800MB/s la scriere. De asemenea, acesta conferă o eficiență energetică cu 46% mai bună, ceea ce ar trebui să aibă un impact pozitiv asupra autonomiei.

Însă, pentru că Samsung nu produce și cipuri UFS 4.0 de 128GB, acest model va fi dotat cu un cip UFS 3.1, mai lent și mai puțin eficient energetic.

Asta înseamnă că cei care vor un mediu de stocare mai performant și mai eficient vor trebui să plătească în plus pentru a cumpăra măcar versiunea cu 256GB, dacă nu alta mai scumpă.

Aceste informații vor fi confirmate ori infirmate pe 1 februarie, când Samsung va prezenta seria Galaxy S23.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy s23
smartphone