Samsung lansează la nivel global asistentul digital Bixby, dar acesta nu cunoaște decât două limbi

Samsung lansează la nivel global asistentul digital Bixby, dar acesta nu cunoaște decât două limbi
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 aug 2017

Anunțat oficial încă din luna martie, asistentul digital al celor de la Samsung este acum, în sfârșit, disponibil în toată lumea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Bixby este răspunsul Samsung la Siri al celor de la Apple, Google Assistant sau Cortana de la Microsoft. Însă, asistentul dezvoltat de Samsung, care nu beneficiază de cantitatea enormă de date pe care celelalte companii le au la dispoziție pentru a-și antrena asistenții, nu pare încă pregătit pentru a deveni un instrument de încredere pentru toți utilizatorii.

Bixby era deja disponibil din luna iulie în Statele Unite și Coreea de Sud, unde, de asemenea, a fost lansat după mai multe luni de amânări. Disponibilitatea globală care începe de astăzi, nu aduce, din păcate, noutăți în ceea ce privește suportul lingvistic. Bixby nu știe, în continuare, decât engleză și coreeană.

Din testele de până acum, se pare chiar că Bixby are probleme și cu comenzile vocale de bază din cele două limbi pe care le cunoaște. Pe de altă parte, oficialii coreeni susțin că asistentul dezvoltat de Samsung va învăța singur și va deveni mai bun în timp.

Google anunță Android 8.0 Oreo. Ce aduce nou și când va fi disponibil CITEȘTE ȘI Google anunță Android 8.0 Oreo. Ce aduce nou și când va fi disponibil

Tot în timp, Bixby va învăța mai multe limbi și va fi disponibil pe mai multe dispozitive pe lângă Galaxy S8. De asemenea, Samsung va facilita integrarea acestuia în aplicații terțe, dacă dezvoltatorii de aplicații îl vor alege în locul altor asistenți.

Bixby poate fi apelat de utilizatori fie prin butonul hardware care-i este dedicat special de dispozitivele Samsung, fie printr-o comandă vocală precum “Hi, Bixby” pentru limba engleză.

Disponibilitatea globală a lui Bixby vine într-o săptămână importantă pentru Samsung, care va prezenta mâine în cadrul unui eveniment ce va avea loc în New York City al doilea și ultimul flagship al anului, Galaxy S8.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
bixby