Samsung lucrează la un nou design de laptop, cu ecran pliabil

Samsung lucrează la un nou design de laptop, cu ecran pliabil
scris 6 nov 2018

Noua capacitate a ecranelor de a se îndoi va putea fi folosită de producătorii dispozitivelor mobile pentru crearea unor noi designuri și a noi moduri de utilizare.

Unul din primii producători care vor ieși pe piață cu dispozitive mobile pliabile este Samsung. Coreeni lucrează inclusiv la un laptop care își va schimba forma prin îndoirea ecranului.

Anunțul a fost făcut de Lee Min-cheol, vicepreședintele departamentului de marketing pentru divizia de PC-uri a producătorului coreean, care a spus că Samsung lucrează în prezent cu mai mulți parteneri în această direcție.

Apple a anulat planurile de a crește ritmul de producție al telefoanelor low-cost iPhone XR CITEȘTE ȘI Apple a anulat planurile de a crește ritmul de producție al telefoanelor low-cost iPhone XR

Deși nu a dat mai multe informații, oficialul Samsung a lăsat de înțeles că Samsung nu se va limita la a construi un laptop propriu cu ecran pliabil, ci va furniza astfel de ecrane și altor producători de laptopuri.

Min-cheol nu a spus când va fi disponibil primul laptop cu ecran pliabil și nici cât ar putea costa acesta.

Compania coreeană este așteptată să-și prezinte primul smartphone pliabil la evenimentul Samsung Developer Conference 2018, care avea loc în perioada 7-8 noiembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
laptop
ecran pliabil