Samsung trebuia să prezinte un nou chipset pe 11 ianuarie, însă evenimentul nu a mai avut loc

Samsung trebuia să prezinte un nou chipset pe 11 ianuarie, însă evenimentul nu a mai avut loc
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 ian 2022

Exynos 2200, cel mai nou chipset Samsung, trebuia să fie lansat pe 11 ianuarie, în cadrul unui eveniment care nici n-a fost anulat, nici nu s-a mai ținut.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Samsung nu este momentan brandul preferat al jurnaliștilor, care fuseseră anunțați pe 30 decembrie că va fi organizat un eveniment, pe 11 ianuarie, în care va fi prezentat cel mai nou chipset al companiei.

Produsul nu era unul oarecare pentru producătorul coreean, find vorba de Exynos 2200, chipset-ul care trebuia să fie folosit pe seria de flagship-uri Galaxy S22 și, totodată, primul care folosește un GPU AMD.

Samsung anunță când va prezenta Galaxy S22 CITEȘTE ȘI Samsung anunță când va prezenta Galaxy S22

Însă, data de 11 ianuarie a trecut, iar evenimentul nu a mai avut loc. Și mai bizar, Samsung nu a făcut niciun anunț pe această temă. În schimb, a șters de pe Twitter postările care anunțau evenimentul.

Pe surse, acum se vehiculează faptul că Samsung va folosi pe Galaxy S22 doar chipset-uri de la Qualcomm, inclusiv în Europa, unde, de regulă, erau comercializate versiunile cu Exynos.

Nu se știe dacă amânarea lansării Exynos 2200 are legătură cu criza cipurilor sau este vorba de o problemă internă a companiei coreene și nici în ce fel va afecta acest lucru lansarea seriei Galaxy S22.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
chipset
exynos
galaxy s22