Samsung va începe în curând să-și actualizeze smartphone-urile la Android 13

Samsung va începe în curând să-și actualizeze smartphone-urile la Android 13
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 oct 2022

Până la finele acestei luni, cel puțin flagship-urile vândute de Samsung vor avea posibilitatea să instaleze cel mai recent update major de Android împreună cu interfața One UI 5.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Samsung a anunțat, în cadrul Developer Conference 2022, că cele mai noi vârfuri de gamă ale companiei vor primi actualizarea la Android 13 până la sfârșitul lunii octombrie.

Android 13 va fi „mascat” de One UI 5, cea mai nouă versiune a interfeței grafice dezvoltate de producătorul coreean pentru propriile smartphone-uri.

Mai multe aplicații Apple vor fi disponibile pe Windows 11 CITEȘTE ȘI Mai multe aplicații Apple vor fi disponibile pe Windows 11

Cele mai multe dintre noutățile pe care acest update le va aduce țin de personalizarea interfeței. Va exista o mai bună integrare a designului Material You, îmbunătățiri în ceea ce privește temele grafice și opțiunile de modificare a lock screen-ului și noi gesturi touch.

Utilizatorii trebuie să se aștepte și la schimbări ale sistemului de notificări. Compania spune că acestea vor fi mai intuitive și mai ușor de citit rapid.

O altă noutate este posibilitatea creării unor moduri de funcționare pentru anumite situații cu anumite setări. De exemplu, cu această facilitate, care pare să semene cu Focus Modes de la iPhone, sunetele pot fi oprite, iar luminozitatea poate fi redusă automat înainte de somn.

De asemenea, ca urmare a parteneriatului cu Microsoft, Samsung promite îmbunătățiri pentru integrarea cu Windows. Printre altele, lucrul la documentele create pe PC va putea fi mai ușor continuat pe telefon.

Update-ul va fi livrat pentru seria Galaxy S22, Z Flip 4 și Z Fold 4 înainte de a ajunge și pe alte telefoane ale producătorului coreean.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
android 13
galaxy s22