SAP Timișoara își mărește echipa de specialiști IT

SAP Timișoara își mărește echipa de specialiști IT
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 ian 2018

Compania de software SAP România își continuă expansiunea pe piața locală prin dezvoltarea centrului din Timișoara, unde compania a inaugurat un nou etaj în clădirea de birouri din City Business Center.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noua echipă va activa în cadrul diviziei de Cloud Service Center, care are în prezent 20 de angajați, urmând ca până la finalul anului să numere 40 de specialiști pentru zona de cloud computing.

FOTO Galaxy S9 apare în prima imagine oficială CITEȘTE ȘI FOTO Galaxy S9 apare în prima imagine oficială

SAP a deschis centrul de consultanță din Timișoara în 2012, fiind printre primele firme de software care au avut încredere în potențialul inginerilor specializați la facultățile tehnice din oraș. Echipa de Cloud Service Center, care și-a început activitatea la sfârșitul anului 2016, este dedicată dezvoltării de soluții inovatoare personalizate în cloud pentru clienții SAP din diverse industrii.

“Creșterea echipei din centrul Nearshore Timișoara face parte din strategia de dezvoltare a SAP în  România pentru anul 2018, recrutările fiind în plină desfășurare în toate cele trei centre. Specialiștii din Timișoara, împreună cu cei din București și Cluj-Napoca, contribuie la succesul clienților noștri și, de aceea, ne dorim să le oferim un mediu propice pentru dezvoltarea profesională”, a declarat Cristian Popescu, Managing Director SAP România.

SAP România, subsidiara locală a SAP SE, și-a început activitatea în 2002, numărându-se printre primii furnizorii IT locali de top. Astăzi, circa 600 de companii din România utilizează soluțiile SAP, din industrii precum utilități, transporturi, bănci, asigurări, retail sau producție. De asemenea, 95% dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienți SAP.

În 2011, SAP a demarat un proiect de investiții în România, prin deschiderea celui mai important centru de consultanță pentru tehnologiile SAP din Europa, care deservește clienții din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, cu ajutorul a 500 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
sap romania
timisoara