Schimbare de strategie: Adobe va lansa Photoshop pentru iPad

Schimbare de strategie: Adobe va lansa Photoshop pentru iPad
scris 16 iul 2018

Adobe a confirmat că lucrează la o versiune completă de Photoshop pentru iPad, după apariția în presă a mai multor zvonuri în acest sens.

După ce Bloomberg și alte publicații de peste ocean au scris, citând surse anonime din cadrul companiei, că o versiune de Photoshop pentru iPad este în lucru, oficialii companiei au confirmat informația.

Confirmarea vine din partea șefului diviziei Creative Cloud, de care aparține și Photoshop, Scott Belsky, fără alte detalii.

Ce se știe este că va fi o versiune completă, care va oferi utilizatorilor majoritatea facilităților pe care cel mai complex program de prelucrare foto de desktop le include în prezent pe Windows și MacOS.

Facebook a permis colectarea datelor personale ale membrilor grupurilor private de discuții CITEȘTE ȘI Facebook a permis colectarea datelor personale ale membrilor grupurilor private de discuții

Se mai știe că, prin intermediul cloud-ului, va fi posibilă sincronizarea între dispozitive – utilizatorii vor putea începe o sarcină pe desktop, ca apoi să o continue pe iPad, sau invers.

Prezentarea oficială a aplicației Photoshop pentru iPad va fi în luna octombrie. Disponibilitatea în App Store este prevăzută pentru anul viitor.

Pentru Adobe, lansarea Photoshop pentru iPad semnifică o schimbare de strategie, care pune zona de mobile în prim plan în vederea atragerii utilizatorilor care nu sunt neapărat specialiști în grafică și prelucrare foto.

Pe de altă parte, Photoshop pe iPad va fi pentru Apple un nou argument în susținerea ideii că tableta sa este o alternativă cu adevărat viabilă la PC-uri.

viewscnt
Afla mai multe despre
adobe
apple
photoshop
ipad