Securitatea lui Mark Zuckerberg a costat peste 23 de milioane de dolari în 2020

Securitatea lui Mark Zuckerberg a costat peste 23 de milioane de dolari în 2020
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 apr 2021

Facebook a cheltuit anul trecut suma record de 23 de milioane de dolari pentru a-și proteja șeful, Mark Zuckerberg, de sentimentul negativ la adresa companiei pe care o conduce.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În documentele financiare pe anul trecut depuse de Facebook în Statele Unite, se regăsesc și informații despre cheltuielile privind securitatea, inclusiv a șefului companiei, Mark Zuckerberg.

Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025 CITEȘTE ȘI Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025

Astfel, anul trecut Facebook a alocat peste 23 de milioane de dolari pentru a-l proteja pe Mark Zuckerberg.

13,4 milioane de dolari au fost pentru ceea ce Facebook numește securitatea de bază a CEO-ului său, sumă care a crescut de la 10,4 milioane de dolari în urmă cu un an.

Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania CITEȘTE ȘI Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania

Alte 10 milioane au fost destinați altor cheltuieli de securitate, precum personalul alocat pentru protecția fizică a lui Mark Zuckerberg și a familiei acestuia.

Compania americană spune că principalele cauze pentru care cheltuielile de securitate au crescut sunt protocoalele anti-COVID și alegerile din Statele Unite.

EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București CITEȘTE ȘI EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București

Mark Zuckerberg se identifică cu Facebook, se arată în comunicarea oficială, astfel că există riscul ca sentimentele negative la adresa companiei să fie exprimate direct împotriva acestuia - este una din justificările pentru cheltuielile cu securitatea lui Zuckerberg.

viewscnt
Afla mai multe despre
securitate
mark zuckerberg
facebook