Serviciul de gaming Luna ajunge pe televizoarele Samsung

Serviciul de gaming Luna ajunge pe televizoarele Samsung
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 aug 2022

Luna, serviciul de streaming pentru jocuri lansat recent de Amazon, este acum disponibil pe cele mai noi televizoare și monitoare Samsung.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Amazon anunță disponibilitatea noului serviciul de gaming al companiei pe televizoarele și monitoarele Samsung. Acesta, va putea fi găsit în cadrul a ceea ce compania coreeană numește Gaming Hub.

Luna va putea fi accesat pe smart TV-urile și monitoarele lansate de Samsung în 2022, alăturându-se altor servicii precum Google Stadia, Xbox Cloud Gaming și Nvidia GeForce Now.

CONFIRMARE DOCUMENT România interzice în administrație soluțiile de securitate cibernetică produse de ruși. Administrația cumpără pentru prețurile mici CITEȘTE ȘI CONFIRMARE DOCUMENT România interzice în administrație soluțiile de securitate cibernetică produse de ruși. Administrația cumpără pentru prețurile mici

Lansat în Statele Unite în luna martie, Luna este răspunsul Amazon la serviciile similare oferite de Google, Microsoft și alții. Acesta oferă acces la peste 250 de jocuri, organizate în diverse pachete (pe care Amazon len numește canale) și care sunt disponibile de la 5 dolari pe lună.

Cu lansarea Luna, Samsung se poate lăuda acum că noile sale televizoare oferă acces la toate serviciile importante streaming pentru jocuri, unele dintre acestea putând fi accesate direct, fără a necesita o consolă.

Producătorul coreean spune că pe televizoarele sale pot fi acum, cu lansarea Luna, jucate peste 1.000 de jocuri - dacă cineva se abonează la toate serviciile de streaming și canalele Luna disponibile.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
luna
televizoare
jocuri
samsung