Microsoft lansează Outlook Lite

Microsoft lansează Outlook Lite
scris 3 aug 2022

Cea mai nouă aplicație Microsoft este dedicată telefoanelor ieftine cu Android și promite un consum mai mic de energie.

Microsoft anunță Outlook Lite, o versiune a aplicației Outlook optimizate special pentru smartphone-urile cu Android care au dotări tehnice modeste și, din acest motiv, au probleme în rularea aplicațiilor mai complexe.

Compania spune că aplicația funcționează inclusiv pe telefoane cu mai puțin de 1GB memorie RAM și cu conexiuni mai vechi, inclusiv 3G și 2G. De asemenea, comparativ cu aplicația obișnuită, aceasta ar trebui să consume mai puțină baterie.

TikTok și-ar putea lansa propriul serviciu de muzică CITEȘTE ȘI TikTok și-ar putea lansa propriul serviciu de muzică

Faptul că este o aplicație optimizată pentru telefoanele mai modeste și elimină anumite componente se vede și din dimensiunea kit-ului de instalare. Utilizatorii trebuie să descarce mai puțin de 5MB, comparativ cu cei peste 80MB pe care îi are Outlook.

Cu Outlook Lite, utilizatorii au acces la e-mail-urile, calendarele și contactele conturilor Outlook.com, Hotmail, Live, MSN, Microsoft 365 și Microsoft Exchange Online.

Noua aplicație este disponibilă în Argentina, Brazila, Chile, Columbia, Ecuador, India, Mexic, Peru, Arabia Saudită, Africa de Sud, Taiwan, Tailanda, Turcia și Venezuela. Microsoft spune că ia deja în calcul extinderea disponibilității acesteia.

În același timp, compania testează o nouă aplicație Outlook pentru Windows, care va veni cu un design nou și noi funcții de colaborare.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
outlook lite
android
smartphone