Serviciul de printare a fotografiilor din Google Photos este disponibil în România. Care sunt prețurile

Serviciul de printare a fotografiilor din Google Photos este disponibil în România. Care sunt prețurile
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 oct 2018

Photo books, serviciul care permite comanda de albume foto printate pe baza fotografiilor salvate în Google Photos, este de astăzi accesibil și în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

România, alături de Cehia, Ungaria Polonia și Portugalia, face parte din al treilea val de extindere a serviciului lansat inițial în mai 2015 în Statele Unite.

Utilizatorii serviciului Google Photos vor observa în aplicația și în versiunea web a acestuia o nouă secțiune, numită Photo books. Albumele pot fi create manual, alegând până la 100 de fotografii, dar există și albume sugerate de AI-ul folosit de Google Photos.

Fiecare pagină din albumul foto poate fi personalizată. Utilizatorul poate alege încadrarea fotografiilor, poate adăuga un colaj și poate, de asemenea, completa o descriere sub fiecare imagine.

Apple și Samsung, amendate deoarece au încetinit funcționarea telefoanelor mobile CITEȘTE ȘI Apple și Samsung, amendate deoarece au încetinit funcționarea telefoanelor mobile

Modificările făcute la un album foto pot fi salvate, iar personalizarea acestuia poate continua ulterior. Draft-urile sunt salvate 90 de zile în Google Photos.

Prețurile diferă în funcție de tipul albumului și numărul de pagini.

  • 20 de pagini într-un album de tip Softcover costă 61 de lei. Fiecare pagină suplimentară costă 2,5 lei.
  • 20 de pagini într-un album de tip Hardcover costă 107 lei. Fiecare pagină suplimentară costă 3,7 lei.
Noua serie de laptopuri Spectre x360 promite o autonomie de peste 22 de ore. La ce preț vor fi vândute CITEȘTE ȘI Noua serie de laptopuri Spectre x360 promite o autonomie de peste 22 de ore. La ce preț vor fi vândute

Google afișează prețul în momentul în care utilizatorul adaugă comanda în coș. Un album de 80 de fotografii, spre exemplu, costă 210 lei în format Softcover și 328 de lei în format Hardcover.

La prețul albumelor foto se adaugă livrarea, unde există, din nou, două opțiuni:

  • Livrarea Economy costă 28 de lei - se face în 9-11 zile;
  • Livrarea Priority costă 65 de lei - se face în 4-7 zile.

De reținut că Google nu garantează timpul de livrare.

viewscnt
Afla mai multe despre
google photos
fotografii
printare
albume foto