Site-ul Ministerului Dezvoltării a fost atacat

Site-ul Ministerului Dezvoltării a fost atacat
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 apr 2023

Site-ul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a fost atacat cibernetic, iar autoritățile investighează incidentul.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației lucrează la soluționarea problemelor tehnice apărute și colaborează cu autoritățile statului responsabile cu securitatea cibernetică pentru investigarea cauzelor incidentului. Datorită intervenției prompte a personalului de specialitate din cadrul ministerului, nicio informație publicată pe site-ul www.mdlpa.ro nu a fost depreciată sau pierdută”, a transmis instituția.

ULTIMA ORĂ Primul proiect de limitare a inteligenței artificiale și în România. Închisoare de până la 2 ani CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Primul proiect de limitare a inteligenței artificiale și în România. Închisoare de până la 2 ani

Sursa citată a precizat că, după finalizarea verificărilor de specialitate, site-ul www.mdlpa.ro va fi din nou disponibil tuturor utilizatorilor.

”Prioritatea ministerului este soluționarea cu succes și cât mai rapidă a incidentului, pentru a ne asigura că site-ul nu mai prezintă riscuri de securitate cibernetică și că utilizatorii acestuia îl pot folosi din nou fără riscuri”, a mai transmis instituția.

viewscnt
Afla mai multe despre
site
atac