Snap a lansat “Spotlight”, o funcție video destinată Snapchat care va concura TikTok și Instagram Reels

Snap a lansat “Spotlight”, o funcție video destinată Snapchat care va concura TikTok și Instagram Reels
scris 24 nov 2020

Snap a lansat “Spotlight”, o funcție video destinată Snapchat care va permite utilizatorilor să distribuie filmulețe și care va concura cu TikTok, aplicație deținută de compania chineză ByteDance, și cu Instagram Reels, transmite Reuters.

Utilizatorii, care puteau până acum să distribuie snapuri sau texte către prieteni, vor putea acum să le transmită direct către Spotlight și să atragă mai mulți urmăritori, a anunțat compana Snap într-o postare pe blog, scrie News.ro.

Vast Resources preia întreaga participație la mina polimetalică Băița Plai CITEȘTE ȘI Vast Resources preia întreaga participație la mina polimetalică Băița Plai

Compania a anunțat că va oferi zilnic aproximativ 1 milion de dolari, până la sfârșitul acestui an, utilizatorilor ale căror snapuri ajung pe primele locuri pe platforma sa, într-o încercare de creștere a implicării.

Facebook a lansat la rândul său, în acest an, Instagram Reels, versiunea sa a TikTok, unde utilizatorii pot înregistra filmulețe scurte la care adaugă apoi efecte speciale și fond muzical, dintr-o bibliotecă muzicală.

viewscnt
Afla mai multe despre
snap
instagram reels