Conturile de Facebook și Instagram ale Casei Albe vor fi transferate administrației Joe Biden în mai puțin de două luni

Conturile de Facebook și Instagram ale Casei Albe vor fi transferate administrației Joe Biden în mai puțin de două luni
scris 23 nov 2020

Conturile de Facebook și Instagram ale Casei Albe vor fi transferate administrației Joe Biden în mai puțin de două luni, indiferent dacă președintele Donald Trump își recunoaște înfrângerea în alegeri.

Facebook, care deține aplicația Instagram, a confirmat că, începând cu 20 ianuarie 2021, când președintele ales Joe Biden va fi învestit drept al 46-lea președinte al Statelor Unite, conturile oficiale ale Casei Albe, atât de pe Facebook - @WhiteHouse, @POTUS și @FLOTUS -, cât și de pe Instagram vor fi transferate administrației Biden, scrie News.ro.

Twitter a făcut un anunț similar la finalul săptămânii.

Noul startup al fostului CEO Yahoo!, Marissa Mayer, și-a lansat primul produs CITEȘTE ȘI Noul startup al fostului CEO Yahoo!, Marissa Mayer, și-a lansat primul produs

„În 2017, am colaborat atât cu administrația Obama, cât și cu viitoarea administrație Trump pentru a ne asigura că tranziția conturilor de Facebook și Instagram se făcea fără probleme pe 20 ianuarie și ne așteptăm să facem la fel acum”, a transmis Reuters un purtător de cuvânt al companiei.

Conturile personale ale lui Donald Trump de pe Facebook și Instagram nu vor fi afectate de tranziția la Casa Albă.

Președintele în exercițiu încă susține că alegerile din 3 noiembrie au fost fraudate și a refuzat, până în prezent, să își recunoască înfrângerea. Echipa lui de avocați, condusă de Rudy Giuliani, a pierdut sau a retras peste 30 de cazuri legate de încercarea președintelui de a schimba rezultatul alegerilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
joe biden
casa alba