Compania de securitate cibernetică Acronis intră în România

Compania de securitate cibernetică Acronis intră în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 nov 2020

Compania de securitate cibernetică Acronis intră în România deschizând primul birou, în Orhideea Towers, proiect dezvoltat de CA Immo în zona de centru-vest a Bucureștiului, unde a închiriat 600 de metri pătrați.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Acronis are în vedere în ca în perioada următoare să crească activitatea biroului din România, unde inițial vor lucra 60 de angajați. Compania dezvoltă tehnologii de securitate cibernetică, incluzând soluții de stocare hibridă, soluții antimalware.

Noul startup al fostului CEO Yahoo!, Marissa Mayer, și-a lansat primul produs CITEȘTE ȘI Noul startup al fostului CEO Yahoo!, Marissa Mayer, și-a lansat primul produs

Tranzacția a fost intermediată de compania imobiliară JLL Romania.

Acronis este o companie globală cu sediul în Singapore și Elveția. Soluțiile sale sunt furnizate unui număr de 5,5 milioane de utilizatori casnici și de 500.000 de companii.

În ultimii ani, Acronis a deschis birouri în noi locații și regiuni pentru a răspunde creșterii globală și cererii pentru noi generații de tehnologii din domeniul securității cibernetice.

”Am deschis cu succes un nou birou în ciuda limitărilor pandemiei. Acum vom putea extinde operațiunile noastre în regiune și vom folosi resurse noi pentru creștere globală. Acronis a oferit deja pieței soluții de protecție unice și ușor de utilizat, cum ar fi Acronis Cyber Protect, Acronis Cyber Cloud și altele. Și sunt sigur că noua noastră echipă din România va ajuta compania să dezvolte noi tehnologii avansate și să deservească mai bine clienții locali ", a declarat Ivan Doudin, directorul regional de vânzări Acronis.

viewscnt
Afla mai multe despre
acronis
securitate cibernetica