SoftOne are un nou director de operațiuni pentru România

SoftOne are un nou director de operațiuni pentru România
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 nov 2020

SoftOne România, membru al grupului de investiții Olympia  deținut de omul de afaceri Panos Germanos, a numit-o pe Alexandra Lucescu ca Director de Operațiuni pentru subsidiara din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Alexandra Lucescu s-a alăturat echipei SoftOne România în urmă cu 4 ani, deținând anterior funcția de Director Comercial. Cu o experiență în vânzări, comunicare și marketing în industria de software, ea a fost responsabilă de activitatea comercială SoftOne, ceea ce s-a reflectat în dublarea cifrei de afaceri în ultimii doi ani.

Xiaomi trece peste Apple și urcă pe locul 3 în topul producătorilor de smartphone-uri CITEȘTE ȘI Xiaomi trece peste Apple și urcă pe locul 3 în topul producătorilor de smartphone-uri

SoftOne Technologies este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții software ERP, CRM și aplicații Web & Mobile din Europa de Sud-Est. Având sediul central în Atena, Grecia, SoftOne furnizează opțiuni de găzduire a soluțiilor de business atât pe serverul clientului, cât și în Cloud / Software as a Service (SaaS), companiilor de talie mică, medie, cât și organizațiilor mari.

SoftOne România este prezentă pe piața locală de 7 ani. Grupul SoftOne are aproximativ 300 de angajați și o rețea formată din mai mult de 600 de parteneri, deservind circa 47.000 de clienți în patru țări (Grecia, Cipru, Bulgaria și România).

SoftOne dezvoltă soluții Cloud și Enterprise Mobility de ultimă generație, asigurând transformarea digitală a companiilor.

Olympia Group a fost înființat în urmă cu 35 de ani în Grecia.

viewscnt
Afla mai multe despre
softone
alexandra lucescu