Sony ar putea lansa casca PlayStation VR2 la începutul lui 2023

Sony ar putea lansa casca PlayStation VR2 la începutul lui 2023
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 iun 2022

Cea de-a doua versiune a căști de realitate virtuală pentru consola PlayStation se apropie de producția în masă, după multe luni de informații oferite cu picătura de producătorul japonez.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

PlayStation VR2 va intra pe piață cândva în primul trimestru al anului viitor, susține analistul de la TF International Securities, Ming-Chi Kuo.

Evident că Sony ar prefera ca lansarea să aibă loc undeva în toamna acestui an, pentru a prinde sezonul cadourilor de pe finalul anului.

Apple a înregistrat marca „RealityOS” CITEȘTE ȘI Apple a înregistrat marca „RealityOS”

Doar că Sony trebuie să vadă și care va fi situația componentelor, în special a cipurilor. Problemele de pe această piață ar putea afecta disponibilitatea noii căști de realitate virtuală.

Pe de altă parte, producătorul japonez trebuie să aștepte ca suficiente jocuri să fie disponibile pentru aceasta în momentul lansării. Recent, Sony a promis că vor disponibile peste 20 de jocuri importante pentru PlayStation VR2 la momentul lansării.

Kuo spune că Sony va începe producția în masă în a doua parte a acestui an și că vor fi produse în jur de 1,5 milioane de unități.

Sony încă nu a oferit o estimare pentru lansarea căștii PlayStation VR2. Nu se știe nici la ce preț va intra aceasta pe piață.

viewscnt
Afla mai multe despre
sony
playstation vr2