Spotify lansează Spotify Lite, o aplicație pentru telefoane cu spațiu puțin și conexiuni limitate la internet

Spotify lansează Spotify Lite, o aplicație pentru telefoane cu spațiu puțin și conexiuni limitate la internet
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 iul 2019

După aproximativ un an de testare, Spotify Lite este în sfârșit lansată oficial, o aplicație dedicată utilizatorilor care nu dispun de cele mai performante smartphone-uri și cele mai scumpe abonamente de date.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Spotify Lite oferă principalele funcții cu care utilizatorii s-au obișnuit de la aplicația principală a serviciului de streaming. Nu lipsesc facilitățile de descoperire și salvare a listelor de melodii și artiștilor preferați.

Aplicația, care poate fi folosită atât pe conturile Premium, cât și pe cele gratuite, poate fi instalată în paralel cu aplicația principală și folosită, eventual, în momentele în care calitatea conexiunii la internet este mai slabă.

În plus față de aplicația normală, Spotify Lite le permite utilizatorilor să seteze o limită de trafic lunară și emite o notificare atunci cât a fost atinsă limita respectivă. De asemena, există o opțiune la îndemână pentru ștergerea cache-ului.

Peste 1.000 de aplicații de Android își urmăresc utilizatorii fără a avea nevoie de permisiune CITEȘTE ȘI Peste 1.000 de aplicații de Android își urmăresc utilizatorii fără a avea nevoie de permisiune

Aplicația în sine are doar 10 MB și este compatibilă cu toate versiunile de Android de la 4.3 încoace.

Spotify Lite este disponibilă deocamdată doar în magazinul oficial de aplicații pentru Android și doar pentru 36 de țări din Asia, Africa, America Latină și Orientul Mijlociu.

Noua aplicație nu este disponibilă în România și alte țări europene, însă compania suedeză promite că va extinde pe viitor disponibilitatea acesteia

 

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
muzica
aplicatie
android
smartphone