Spotify pregătește noi abonamente și scumpiri

Spotify pregătește noi abonamente și scumpiri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 apr 2024

Abonamentele Spotify se vor scumpi în anumite țări, iar compania pregătește o schimbare în ceea ce privește abonamentele, pentru a vinde mai eficient cărțile electronice.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Spotify va scumpi abonamentele într-o serie de țări, printre care se vor număra Statele Unite, Marea Britanie, Australia și Pakistan, susțin cei de la Bloomberg.

Abonamentul Premium Individual va fi mai scump cu un dolar, iar Premium Family se va scumpi cu doi dolari, susțin sursele citate.

Amazon renunță la plata cu palma CITEȘTE ȘI Amazon renunță la plata cu palma

Scumpirile ar fi menite să acopere costurile pe care compania le-a făcut cu introducerea cărților în format electronic. De la finalul anului trecut, într-un număr limitat de țări, Spotify a oferit gratuit acces la ebook-uri timp de 15 ore pe lună.

Tot din cauza acestui nou tip de conținut, compania operează schimbări și la nivelul abonamentelor. Va exista un abonament separat, doar pentru muzică și podcast-uri. Utilizatorii acestui abonament vor trebui să plătească separat pentru cărți.

Schimbările vin pe fondul aglomerării platformei cu diverse forme de conținut. Acum în Spotify există muzică, podcast-uri, cărți electronice și clipuri video gen TikTok. În curând acestora li se vor adăuga și cursurile online.

Cu peste 602 milioane de utilizatori la finele anului trecut, Spotify încă se află în căutarea profitabilității.

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
abonamente
scumpiri
ebook