Startup-ul de tehnologie SuperOkay, fondat de doi români în UK, atrage o rundă de investiții în valoare de 400.000 euro

Startup-ul de tehnologie SuperOkay, fondat de doi  români în UK, atrage o rundă de investiții în valoare de 400.000 euro
scris 4 feb 2021

SuperOkay, startup-ul de tehnologie fondat de către doi români din UK, atrage o rundă de investiții în valoare de 400.000 de euro pentru creșterea platformei de colaborare și managementul contractelor agenție-client, destinată pieței de servicii digitale.

Prin intermediul acestei investiții, SuperOkay țintește să facă pentru relația agenție-client ceea ce aplicațiile de project management au făcut pentru colaborarea în echipă în ultimii 10 ani.

Grupul Orange deschide nouă laboratoare Orange 5G, din care unul în România CITEȘTE ȘI Grupul Orange deschide nouă laboratoare Orange 5G, din care unul în România

Runda de investiție, condusă de către fondul Eleven Ventures și completată de Roca X și business angels din UK, are ca scop creșterea echipei SuperOkay și extinderea bazei de clienți.

SuperOkay își propune să ajute agențiile digitale și de soft în creșterea transparenței, eficacității și fluidității serviciilor din lumea digitală.

„Suntem bucuroși că avem șansa de a crea un produs care rezolvă provocările delicate, dar captivante ale relației dintre agenție și client. În cursul celor 7 ani în care am condus o agenție de soft am avut atât frustrarea, cât și satisfacția de observa și îmbunătăți aceste interacțiuni. Ne-am ajutat de aceste experiențe pentru a crea SuperOkay, un tool de colaborare smart, curat și eficient, care să faciliteze experiența de lucru a agențiilor, dar și pe cea a clienților”, explică Maria Constantinescu, co-fondatoare si CEO SuperOkay.

„Suntem încântați să îi primim pe Maria, Radu și restul echipei SuperOkay în familia Eleven. Este o plăcere pentru noi să lucrăm cu fondatori care colaborează impreună de mult timp, înțeleg domeniul și au ambiții mari. Întreaga noastră echipă așteaptă cu interes să susțină creșterea companiei SuperOkay. Este prima noastră investiție într-o echipă din România, în ultimii ani, și suntem încântați să susținem un nou val de fondatori care aspiră la construirea unor companii disruptive”, a spus Vassil Terziev, Managing Partner al Eleven Ventures, despre oportunitatea de investiție în SuperOkay.

SuperOkay creează aplicații destinate agențiilor digitale, studiourilor de software și freelancerilor, pentru a-i ajuta să își gestioneze mai bine vânzările, fluxurile de lucru și schimbările apărute în cadrul proiectelor, astfel încât acestea să își îmbunătățească procesele, să își crească profiturile și să ofere servicii în cât mai fin acord cu nevoile clienților.

Produsul, disponibil în varianta beta, este utilizat în momentul de față de circa 60 de agenții.

SuperOkay este o companie înființată în 2018 pe piața din UK, de către o echipă de de români cu experiență extinsă de lucru în crearea de produse digitale și în agențiilor Cu o amplă experiență în domeniu prin activitatea anterioara la agentia Perfect 10 Studio, echipa fondatoare a construit aplicații mobile cunoscute cum ar fi Marune și Uspaah.

viewscnt
Afla mai multe despre
superokay
eleven ventures