Studioul local de gaming Amber pune bazele unei rețele dezvoltatoare de jocuri

Studioul local de gaming Amber pune bazele unei rețele dezvoltatoare de jocuri
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iun 2018

Studioul local de gaming Amber, unul dintre cele mai mari studio-uri de gaming independente din România, pune bazele unei rețele de studiouri dezvoltatoare de jocuri, strategie prin care își propune să concureze cu cele mai mari companii de gaming din lume. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În acest scop, Mihai Sfrijan, fost General Manager al King România, și Viorel Marinescu, fost Head of Operations al Electronic Arts România, s-au alăturat echipei de management a Amber, urmând a coordona crearea și dezvoltarea rețelei.

Amber are în prezent 220 de angajați în biroul central din București și deține două birouri satelit în San Francisco și Los Angeles. Rețeaua Amber este alcătuită în acest moment din brandurile Lorraine, Avalon și Amber Live Ops.

Microsoft a instalat un centru de date submarin, lângă arhipelagul scoțian Orkney CITEȘTE ȘI Microsoft a instalat un centru de date submarin, lângă arhipelagul scoțian Orkney

În 2018 estimează că va realiza o cifră de afaceri de 7,5 milioane dolari.

În afara creației de jocuri originale, Amber furnizează soluții de live ops, co-dezvoltare și servicii pentru clienți precum Disney, Epic Games, NBC Universal, Scopely, Glu, Kixeye, That Game Company.

viewscnt
Afla mai multe despre
gaming
amber