Surse: Apple reia producția de iPhone X din cauza vânzărilor sub așteptări ale modelelor de anul acesta

Surse: Apple reia producția de iPhone X din cauza vânzărilor sub așteptări ale modelelor de anul acesta
scris 22 nov 2018

Vânzările sub așteptări ale noilor modele și înțelegerea de anul trecut cu Samsung obligă Apple să producă din nou iPhone X.

Conform unor surse anonime citate de The Wall Street Journal, Apple se vede obligată să producă iPhone X, modelul de top al anului trecut, după ce decisese deja să oprească producția acestuia pentru a face loc noilor modele.

Tot mai multe indicii converg către ideea că vânzările celor trei iPhone-uri lansate anul acesta se situează sub estimările Apple, iar acest lucru a creat o altă problemă pentru compania condusă de Tim Cook.

Pentru că iPhone XS, care folosește ecran OLED, nu se vinde suficient de bine, Apple nu-și poate atinge cota la care s-a obligat față de Samsung în cadrul înțelegerii de anul trecut.

Apple a cumpărat un startup specializat în inteligență artificială CITEȘTE ȘI Apple a cumpărat un startup specializat în inteligență artificială

Apple trebuie să comande de la Samsung un anumit număr de ecrane OLED. Cum targetul pare că nu se poate atinge cu modelele de anul acesta, Apple se vede obligată să producă, din nou, iPhone X.

iPhone X este singurul smartphone Apple, în afară de XS și XS Max, care este dotat cu ecran OLED.

Producția vârfului de gamă al anului trecut este mai mică decât în cazul noilor modele. Apple ar putea să comercializeze din nou iPhone X ca un al doilea model așa-zis ieftin alături de iPhone XR. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
apple
iphone x
samsung