Surse: Apple reia producția de iPhone X din cauza vânzărilor sub așteptări ale modelelor de anul acesta

Surse: Apple reia producția de iPhone X din cauza vânzărilor sub așteptări ale modelelor de anul acesta
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 nov 2018

Vânzările sub așteptări ale noilor modele și înțelegerea de anul trecut cu Samsung obligă Apple să producă din nou iPhone X.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Conform unor surse anonime citate de The Wall Street Journal, Apple se vede obligată să producă iPhone X, modelul de top al anului trecut, după ce decisese deja să oprească producția acestuia pentru a face loc noilor modele.

Tot mai multe indicii converg către ideea că vânzările celor trei iPhone-uri lansate anul acesta se situează sub estimările Apple, iar acest lucru a creat o altă problemă pentru compania condusă de Tim Cook.

Pentru că iPhone XS, care folosește ecran OLED, nu se vinde suficient de bine, Apple nu-și poate atinge cota la care s-a obligat față de Samsung în cadrul înțelegerii de anul trecut.

Apple a cumpărat un startup specializat în inteligență artificială CITEȘTE ȘI Apple a cumpărat un startup specializat în inteligență artificială

Apple trebuie să comande de la Samsung un anumit număr de ecrane OLED. Cum targetul pare că nu se poate atinge cu modelele de anul acesta, Apple se vede obligată să producă, din nou, iPhone X.

iPhone X este singurul smartphone Apple, în afară de XS și XS Max, care este dotat cu ecran OLED.

Producția vârfului de gamă al anului trecut este mai mică decât în cazul noilor modele. Apple ar putea să comercializeze din nou iPhone X ca un al doilea model așa-zis ieftin alături de iPhone XR. 

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone x
samsung