T-Systems, divizia de servicii IT a Deutsche Telekom, concediază 10.000 de angajați

T-Systems, divizia de servicii IT a Deutsche Telekom, concediază 10.000 de angajați
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 iun 2018

T-Systems, divizia de IT nerentabilă a Deutsche Telekom, va concedia 10.000 de angajați, în cadrul unui plan pe termen de trei ani de revenire la profitabilitate, a anunțat joi directorul general al acesteia, Adel Al-Saleh, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Al-Saleh, numit în acest an la conducerea T-Systems, a informat angajații, în timpul unei întâlniri cu o parte din aceștia la sediul central al companiei din Bonn, în timp ce mulți alții au urmărit întâlnirea online, că 6.000 de posturi vor fi desființate în Germania, compania simplificând structura de conducere, urmând să închidă majoritatea birourilor, scrie News.ro.

Compania are în total 37.000 de angajați și este de ani de zile o  problemă pentru Deutsche Telekom, cel mai mare grup de telecomunicații din Europa.

Huawei lansează în România tableta Huawei MediaPad M5. Cât va costa CITEȘTE ȘI Huawei lansează în România tableta Huawei MediaPad M5. Cât va costa

”Programul de reducere va fi costisitor, pentru că dorim că îl facem suportabil din punct de vedere social, dar această investiție va avea rezultate”, a declarat Al-Saleh.

Propunerea de restructurare a provocat o reacție virulentă din partea sindicatului Verdi, care reprezintă angajații din sectorul serviciilor din Germania.

viewscnt
Afla mai multe despre
t-systems
deutsche telekom