FOTO Nokia lansează modelul 3.1 în România. La ce preț va fi vândut

FOTO Nokia lansează modelul 3.1 în România. La ce preț va fi vândut
scris 21 iun 2018

HMD Global, compania care deține licența exclusivă a brandului Nokia pentru telefoane și tablete, lansează în România modelul Nokia 3.1.

Noul terminal va putea fi cumpărat de la Telekom, Vodafone și de pe piața liberă, la un preț estimativ de 699 lei, începând cu sfârșitul lunii iunie. 

Nokia 3.1 a fost modelul cu cel mai mare succes din gama de smartphone-uri Nokia. Având dimensiunile potrivite pentru utilizarea cu o mână, modelul de 18:9 cu ecran HD+ de 5,2 inci, oferă mai mult conținut, în timp ce ecranul curbat 2.5D este protejat de sticlă rezistentă la șocuri.

Nokia 3.1 rulează pe MediaTek 6750 și dispune de o cameră principală actualizată de 13MP.

După Orange, și grupul Telekom trebuie să șteargă datele cu caracter personale colectate fără avizul clienților. Operatorul contestă CITEȘTE ȘI După Orange, și grupul Telekom trebuie să șteargă datele cu caracter personale colectate fără avizul clienților. Operatorul contestă

Nokia 3.1 va fi disponibil în 3 culori: Blue/Copper, Black/Chrome și White/Iron; va avea spațiu de stocare/RAM: 2GB/16GB.

 

Lansată oficial la data de 1 decembrie 2016, compania a livrat, în primul an de activitate, peste 70 de milioane de telefoane sub marca Nokia, și-a extins operațiunile de vânzări în peste 80 de țări și a activat livrarea de telefoane în 170 de țări. Astăzi, telefoanele Nokia sunt vândute în peste 250.000 de magazine din întreaga lume.

În anul financiar 2017, HMD Global a obținut venituri totale de 1,8 miliarde euro (2,13 miliarde dolari), înregistrând o pierdere operațională de 65 milioane euro (77 milioane dolari).

FOTO Nokia lansează modelul 3.1 în România. La ce preț va fi vândut

viewscnt
Afla mai multe despre
nokia
nokia 3.1