Telekom Cloud Backup, soluția performantă care protejează datele companiilor împotriva pierderii sau deteriorării

Telekom Cloud Backup, soluția performantă care protejează datele companiilor împotriva pierderii sau deteriorării
scris 25 iun 2018

Protejarea eficientă a volumelor mari de date ale companiilor, stocarea datelor în centre performante de date situate în România, securitatea sporită a datelor pe întregul flux al acestora și zero investiții in infrastructura IT suplimentară sunt principalele beneficii oferite de soluția Telekom Cloud Backup. Bazată pe tehnologia Veeam Cloud Connect, soluția protejează atât stații de lucru de tipul PC și laptop, cât și servere cu sisteme de operare Linux sau Windows. Testeaz-o acum și beneficiaza de toate aceste avantaje!

Cui se adresează Telekom Cloud Backup?

Atât clienții care folosesc deja tehnologie de backup Veeam pentru infrastructură IT proprie, cât și cei care nu folosesc această tehnologie pot beneficia de Telekom Cloud Backup. Conectarea serviciului cu aplicația Veeam Backup & Replication sau agentul de backup instalate pe echipamentele clienților se efectuează automat.

Unde sunt stocate datele?

Cu Telekom Cloud Backup vei avea alocat un spatiu dedicat companiei tale pe o platformă de backup implementată în centrele de date ale Telekom Romania, aflate pe teritoriul țării. Aceste centre de date sunt printre cele mai performante și sigure din România.

Regula 3-2-1-0

De câțiva ani, Veeam- partenerul Telekom Romania pentru furnizarea soluției Telekom Cloud Backup promovează regula 3-2-1-0 potrivit căreia, cea mai eficientă metodă de asigurare a datelor presupune existența a 3 copii, pe 2 sisteme diferite dintre care 1 să se afle la distanță, într-o altă locație geografică, pentru a asigura 0 erori. Telekom Cloud Backup respectă această regulă garantând siguranța deplină a datelor, chiar și în cazul calamităților naturale, precum cutremure, incendii sau inundații, prin stocarea datelor într-o locație off-site.

Implementare în câteva minute și activare imediat după semnarea contractului

Deși este o soluție complexă, cu avantaje multiple, Telekom Cloud Backup se instalează și se configurează în doar câteva minute. Backup-urile se fac automat, conform unui calendar pe care chiar tu îl poți seta, în funcție de nevoile companiei tale. Soluția poate fi activată imediat după semnarea contractului de achiziție și vei benefica totodată de suport tehnic specializat oferit de tehnicienii Telekom Romania.

Trafic de date nelimitat

Telekom Cloud Backup te scapă de grija traficului de date generat. Încearca aplicația și beneficiezi de  trafic de date nelimitat. De asemenea, îți poți configura politicile de backup oricum dorești. În plus, poți suplimenta capacitatea de stocare oricând. Afla informații detaliate despre Telekom Cloud Backup aici: https://www.telekom.ro/business/cloud-backup/

Costuri

Unul dintre beneficiile majore ale soluției îl reprezintă costurile reduse. Nu este necesar să investești în infrastructură IT suplimentară. Telekom Cloud Backup este disponibilă în baza unui abonament lunar, configurat în funcție de necesitățile companiei tale.

Testează Telekom Cloud Backup și oferă companiei tale cea mai performantă soluție de protecție a datelor!

viewscnt
Afla mai multe despre
telekom cloud backup