Televizoarele Samsung smart din 2019 vor putea accesa conținutul de pe PC-uri și dispozitive mobile

Televizoarele Samsung smart din 2019 vor putea accesa conținutul de pe PC-uri și dispozitive mobile
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 ian 2019

Viitoarea generație de televizoare inteligente ale producătorului coreean Samsung vor oferi utilizatorilor posibilitatea de a controla de la distanță aplicațiile compatibile și conținutul acestora.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
20 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Șeful diviziei de ecrane de la Samsung, Hyogun Lee, a vorbit prin intermediul blogului oficial al companiei despre noua serie de smart TV-uri pe care compania coreeană urmează să o lanseze.

Lee s-a oprit la una dintre noile facilități ale viitoarei generații de televizoare inteligente, facilitate care va purta numele Remote Acces.

Prin intermediul acesteia, utilizatorii vor putea deschide pe televizor aplicațiile și jocurile instalate pe desktop-uri, laptopuri și chiar smartphone-uri, prin intermediul unei conexiuni wireless.

TOP Cele mai vizionate filme în cinematografele românești în 2018. ”Venom” - lider de box office CITEȘTE ȘI TOP Cele mai vizionate filme în cinematografele românești în 2018. ”Venom” - lider de box office

Spre exemplu, un joc de PC va putea fi deschis pe televizor pentru a putea fi jucat pe un ecran mai mare. Pentru aceasta, la televizor vor trebui conectate prin USB sau wireless un mouse și o tastatură.

În același fel și prin aceeași facilitate pe televizoarele smart Samsung vor putea fi deschise și fișierele stocate pe serviciile cloud, precum Google Drive sau Dropbox. Această opțiune s-ar putea dovedi utilă în mediul business pentru prezentări Power Point.

Oficialul Samsung nu a intrat în amănunte tehnice, însă este clar că nu toate aplicațiile vor fi compatibile cu funcția Remote Acces. Pe de altă parte, noua opțiune va fi lansată la nivel global și va putea fi folosită în orice țară în care se vor comercializa televizoarele Samsung.

Producătorul coreean este așteptat să-și prezinte noua serie de televizoare oficiale la târgul Consumer Electronics Show, care va începe pe 8 ianuarie și va avea loc în Las Vegas.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smart tv