TikTok renunța la clona de BeReal

TikTok renunța la clona de BeReal
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 iul 2023

TikTok anunță că va elimina secțiunea TikTok Now, cea care aducea în cadrul platformei sociale funcțiile făcute cunoscute inițial de BeReal.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

TikTok Now dispare din cadrul platformei sociale chineze la mai puțin de un an de când era lansată. Compania spunea atunci că aceasta va aduce „conexiuni spontane și autentice” pentru utilizatorii platformei.

TikTok nu spune de ce renunță la clona sa de BeReal, însă, aceste decizii au, de regulă, legătură cu numărul mic de utilizatori care ajung să folosească o anumite facilitate.

Telegram va integra formatul Story CITEȘTE ȘI Telegram va integra formatul Story

La fel ca BeReal, TikTok Now provoca utilizatorii la numite ore din zi să realizeze fotografii simultan cu camera principală și cea frontală a telefonului. În plus, TikTok a adăugat posibilitatea postări unor clipuri video de 10 secunde realizate în același fel.

BeReal a fost considerată „senzația socială” a anului trecut și a fost copiată de multe alte platforme sociale, inclusiv Instagram și Snapchat.

Între timp, se pare că entuziasmul din jurul acesteia a scăzut, iar utilizatorii nu mai sunt la fel de încântați de ideea făcută populară de BeReal, iar acest lucru se vede și la platformele care i-au copiat funcționalitatea.

Cu toate astea, BeReal spune că are peste 20 de milioane de utilizatori care folosesc platforma în fiecare zi.

viewscnt
Afla mai multe despre
tiktok
bereal