TOPUL telefoanelor care emit cele mai multe radiații

TOPUL telefoanelor care emit cele mai multe radiații
scris 11 feb 2019

Smartphone-urile chinezești Xiaomi conduc în topul telefoanelor care emit cele mai multe radiații, clasament realizat Oficiul Federal German pentru Protecția împotriva Radiațiilor și preluat de Statista.com.

Smartphone-ul care creează cel mai înalt nivel de radiație este Mi A1 de la Xiaomi, acesta fiind urmat de OnePlus 5T, modelul lansat în toamna anului 2017. Urmeaz în top Xiaomi Mi Max 3, apoi  6T, cel mai recent dispozitiv de la OnePlus. Pe locurile următoare se află HTC u12 life, Xiaomi Mi Mix 3, Google Pixel 3 XL, OnePlus 5, iPhone 78, Xperia XZ1 Compact, HTC Desire 12, Pixel 3, OnePlus 6, iPhone 8, Redmi Note 5 și ZTE AXON Mini 7.

Isărescu avertizează: S-au dat prea multe creșteri de salarii și economia se corectează CITEȘTE ȘI Isărescu avertizează: S-au dat prea multe creșteri de salarii și economia se corectează

Conform Statista, aceste date au fost înregistrate folosind smartphone-urile la nivelul urechii, într-un apel. Datele au fost colectate pe data de 10 decembrie 2018.

TOPUL telefoanelor care emit cele mai multe radiații

Oficiul Federal German pentru Protecția împotriva radiațiilor consideră că telefoanele mobile nu ar trebui să depășească 0.6 SAR pentru a primi certificare de dispozitive „ecologice”.

viewscnt
Afla mai multe despre
telefoane mobile
radiatii
xiaomi