Toți utilizatorii ChatGPT au acces la boți specializați

Toți utilizatorii ChatGPT au acces la boți specializați
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 30 mai 2024

Boții personalizați, care până nu demult erau disponibili doar abonaților, pot acum fi accesați și folosiți de toți utilizatorii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Așa cum anunța la începutul lunii mai, OpenAI a deschis accesul la boții personalizați disponibili într-un magazin special dedicat, care, acum, pot fi folosiți de toți utilizatorii, indiferent dacă plătesc sau nu un abonament lunar.

În schimb, utilizatorii care nu plătesc nu pot să creeze boți personalizați, aceasta caracteristică rămânând rezervată abonaților.

Vânzările de iPhone-uri în China au crescut cu 52% CITEȘTE ȘI Vânzările de iPhone-uri în China au crescut cu 52%

În plus, abonații beneficiază de limite mai ridicate pentru mesaje. Utilizatorii care nu plătesc, sunt trecuți automat la GPT-3.5 când depășesc limita de folosire în cazul GPT-4o.

Boții personalizați sunt creați pentru a realiza sarcini specifice, de la analizarea graficelor, la identificarea conținutului din imagini.

OpenAI speră ca, deschizând accesul la boții personalizați, să crească numărul utilizatorilor, înainte să se concentreze pe monetizarea acestora.

viewscnt
Afla mai multe despre
openai
chatgpt
boți