Tweet-ul care a anunțat decesul actorului Chadwick Boseman, cel mai distribuit mesaj pe platformă anul acesta

Tweet-ul care a anunțat decesul actorului Chadwick Boseman, cel mai distribuit mesaj pe platformă anul acesta
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 dec 2020

Utimul tweet de pe contul lui Chadwick Boseman, care anunța decesul actorului la vârsta de 43 de ani, a fost cel mai distribuit mesaj pe Twitter anul acesta și cel care a primit cele mai multe aprecieri din istoria platformei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Actorul a murit pe 28 august din cauza unui cancer pe care l-a ținut secret. Comunicatul care anunța în acea zi decesul a fost distribuit, până pe 7 decembrie, de 2,1 milioane de ori, a fost citat de 924.500 de ori (un total de 3,1 milioane), a avut 165.600 de comentarii și 7,5 milioane de aprecieri, scire News.ro

Google Maps are propriul newsfeed CITEȘTE ȘI Google Maps are propriul newsfeed

Mesajul a devenit cel mai apreciat în mai puțin de 24 de ore de la publicare.

A doua vedetă despre care s-a scris cel mai des pe Twitter din SUA anul acesta a fost Kobe Bryant, după ce starul NBA a murit în luna ianuarie într-un accident de elicopter.

Următoarele cele mai apreciate mesaje ale anului au fost omagiul adus lui Bryant de Barack Obama; mesajul „Felicitări astronauților care au părăsit Pământul astăzi. Bună alegere” al lui Andy Milonakis; mesajul actorului Macaulay Culkin la aniversare: „Salut, vreți să vă simțiți bătrâni? Am 40 de ani. Cu plăcere”; și al vicepreședintelui ales Kamala Harris după ce Joe Biden a fost anunțat câștigător al alegerilor prezidențiale: „Am reușit, @JoeBiden”.

Potrivit Twitter, la nivel global, personalitățile despre care s-a scris cel mai mult în 2020 sunt: Donald Trump, Joe Biden, George Floyd, Kobe Bryant, Barack Obama, BTS, Narendra Modi, Kanye West, Elon Musk și Kamala Harris.

Harris este femeia despre care s-a scris cel mai mult pe Twitter anul acesta.

#COVID19 a fost cel mai folosit hashtag al anului, urmat de #BlackLivesMatter, în urma decesului lui George Floyd în luna mai, în custodia poliției din Minneapolis.

Cel mai amintit show TV a fost „The Last Dance” (ESPN), despre echipa Chicago Bulls a lui Michael Jordan, urmat de „Tiger King” (Netflix) și „The Bachelor” (ABC).

Cât privește muzica, pentru al patrulea an consecutiv, grupul k-pop BTS s-a clasat pe primul loc în SUA, iar între celebritățile ale căror conturi au înregistrat creșteri ale numărului de urmăritori s-au numărat Lil Baby, Megan Thee Stallion, DaBaby, Ariana Grande și Rihanna.

Peste 700 de milioane de mesaje Twitter de anul acesta, în lume, au vorbit despre alegeri, iar Donald Trump, Joe Biden, Barack Obama, Narendra Modi și Kamala Harris s-au numărat între figurile politice despre care s-a scris cel mai mult.

viewscnt
Afla mai multe despre
chadwick boseman
black panther