Twitter a șters din contul lui Trump un videoclip în care era folosită fără acord muzica trupei Nickelback

Twitter a șters din contul lui Trump un videoclip în care era folosită fără acord muzica trupei Nickelback
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 oct 2019

Twitter a șters un meme-video publicat miercuri de președintele american Donald Trump după ce a primit o reclamație privind încălcarea drepturilor de autor, potrivit CNN.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Postarea lui Trump este vizibilă, însă videoclipul nu poate fi rulat. Clipul editat era parte din videoclipul piesei „Photograph”, lansat de Nickelback în 2005, și îl viza pe fostul vicepreședinte Joe Biden și pe fiul lui, Hunter, scrie News.ro.

Mesajul de pe Twitter face parte din atacurile lui Trump la adresa celor doi, protagoniști în scandalul telefonului dat de președintele american pentru începerea unei investigații în Ucraina.

FOTO Microsoft a lansat nouă serie Surface CITEȘTE ȘI FOTO Microsoft a lansat nouă serie Surface

După ce a fost dezvăluit acest lucru, liderii democrați au început demersurile pentru punerea sub acuzare a lui Trump. Președintele a negat orice fărădelege și și-a intensificat atacurile asupra celor doi Biden.

Plângerea privind drepturile de autor a fost făcută de Warner Music Inc., companie separată de WarnerMedia care deține CNN.

Un purtător de cuvânt al Twitter a declarat joi pentru CNN că entitatea răspunde plângerilor privind drepturile de autor primite de la deținătorul acestora sau de la reprezentanți autorizați.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
donald trump
nickelback