Twitter lucrează pentru a introduce plăți pe platforma de socializare

Twitter lucrează pentru a introduce plăți pe platforma de socializare
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 ian 2023

Twitter lucrează pentru a introduce plăți pe platforma sa de socializare și a început să solicite licențe de la autoritățile reglementare, a relatat luni Financial Times, citând persoane familiare cu problema.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul șef Elon Musk împinge Twitter să creeze noi fluxuri de venituri, deoarece se confruntă cu o scădere a veniturilor din publicitate, după preluarea companiei, într-un acord de 44 de miliarde de dolari încheiat în octombrie, scrie News.ro.

VIDEO Pastila de HR - Alexandru Măereanu, fondator Papervee: Pentru angajați, factorul motivant nu mai este neapărat cel financiar CITEȘTE ȘI VIDEO Pastila de HR - Alexandru Măereanu, fondator Papervee: Pentru angajați, factorul motivant nu mai este neapărat cel financiar

Dezvoltarea caracteristicii de plăți este condusă de Esther Crawford, director de management de produs la Twitter, potrivit publicației, care a adăugat că aceasta devenise un locotenent cheie al lui Musk.

Twitter nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii a Reuters.

Musk a spus anterior că achiziția Twitter va face parte dintr-un plan general pentru a crea ”aplicația bună la toate”, un serviciu care ar oferi rețele sociale, plăți peer-to-peer și cumpărături de comerț electronic.

Înainte de preluarea de către Musk, Twitter a explorat, la începutul anului 2021, posibilitatea de a permite utilizatorilor săi să primească sfaturi sau plăți digitale de la adepții lor.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
platforma de socializare