Una dintre noutățile din iOS 16 a fost amânată

Una dintre noutățile din iOS 16 a fost amânată
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 sep 2022

La fel ca și anul trecut cu iOS 15, nu toate funcțiile promise de Apple pentru iOS 16 vor fi gata la momentul lansării noii versiuni a sistemului de operare. Una dintre acestea va fi livrată mai târziu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Începe să devină un obicei pentru Apple să nu lanseze toate funcțiile pe care le prezintă la timpul potrivit, adică implementate în prima versiune finală a sistemului de operare din care ar trebui să facă parte.

Anul trecut, iOS 15 a fost lansat fără SharePlay și alte funcții, care au ajuns la utilizatori abia când a fost livrat iOS 15.1. Anul acesta, dincolo de amânarea lansării iPad OS 16 din cauză că managerul de taskuri Stage Manager nu este finalizat, Apple amână și lansarea unei alte funcționalități.

Noul cip de pe iPhone 14 Pro aduce un spor minim de performanță CITEȘTE ȘI Noul cip de pe iPhone 14 Pro aduce un spor minim de performanță

Este vorba de iCloud Shared Photo Library, care va permite utilizatorului să partajeze o colecție de fotografii cu până la alte cinci persoane.

Pentru că are opțiuni precum partajarea tuturor fotografiilor realizate într-o anumită perioadă sau în care sunt depistate anumite persoane, această facilitate promite să fie utilă celor care fac vacanțe împreună. În acest fel, pot fi aduse în același loc toate fotografiile dintr-o vacanță indiferent de iPhone-ul cu care au fost făcute.

Însă, în loc să fie disponibilă din momentul lansării iOS 16, iCloud Shared Photo Library va fi disponibilă cândva anul acesta, se specifică acum în paginile de suport ale companiei americane.

iOS 16 va putea fi instalat începând cu ora 20 a zilei de 12 septembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
ios 16