Unul dintre fondatorii Google admite că gigantul tech a „dat-o în bară” cu funcția de generare de imagini a Gemini

Unul dintre fondatorii Google admite că gigantul tech a „dat-o în bară” cu funcția de generare de imagini a Gemini
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 mar 2024

Sergey Brin, cel care a fondat Google în 1998, împreună cu Larry Page, a spus într-o rară apariție publică faptul că Google „clar a dat-o în bară” cu funcția de generare de imagini a chatbot-ului Gemini (lansat inițial sub numele de Bard).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Google anunțase pe 22 februarie că întrerupe funcția de generare a imaginilor de inteligență artificială a Gemini, din cauza imaginilor istorice „inexacte”. Unii s-au simțit jigniți de imaginile create de programul de AI și a izbucnit un scandal, mai mulți șefi ai Google ieșind cu declarații și cu scuze, pentru a calma situația, în ultima decadă din februarie. Compania are de gând să relanseze curând funcția de generare de imagini, scrie Hotnews.ro

ULTIMA ORĂ BMW investește, în sfârșit, în România. Joint venture cu un gigant japonez IT, în care vor lucra mii de oameni CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ BMW investește, în sfârșit, în România. Joint venture cu un gigant japonez IT, în care vor lucra mii de oameni

Sergey Brin a spus la „AGI House”, în Hillsborough, California că Google a greșit fiindcă nu a testat suficient funcția de generare de imagini a Gemini. El a admis că multă lume s-a supărat, pe bună dreptate.

Brin a spus că nu este clar de ce unele răspunsuri ale Gemini „înclină” către stânga politică și a adăugat că nu asta a fost intenția Google.

Brin a fost președinte al grupului Alphabet până în 2019, dar rămâne membru în board și a revenit și la muncă, stimulat de rapidele dezvoltări din AI.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
gemini