Valabilitate mai mare și prețuri avantajoase la certificatele calificate certSIGN (P)

Valabilitate mai mare și prețuri avantajoase la certificatele calificate certSIGN (P)
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 27 nov 2017

Regulamentul eIDAS permite o flexibilitate mai mare privind folosirea certificatelor calificate și a semnăturii electronice.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ca urmare a măsurilor de securitate ridicate implementate și a rigurozității procesului de identificare a clienților, elemente auditate strict pentru a demonstra conformitatea cu Regulamentul European eIDAS (Regulamentul nr. 910/2014), certSIGN vine în întâmpinarea utilizatorilor de semnături electronice cu 3 noi avantaje :

  • Valabilitate a certificatului digital de până la 3 ani
  • Prețuri mai mici la achiziția și reînnoirea certificatului digital
  • Livrare gratuită pe întreg teritoriul României

Certificatele calificate cu valabilitate de până la 3 ani sunt disponibile accesând https://emitere.certsign.ro . Se poate opta pentru o valabilitate a certificatului de 1 an, 2 ani sau 3 ani.

Certificatele emise de certSIGN sunt recunoscute implicit în toate sistemele de operare și în browserele Internet. Pentru crearea de semnături electronice cu valoare legală, compatibile cu toate sistemele instituțiilor publice sau private care solicită utilizarea unui astfel de certificat, certSIGN emite certificate calificate recunoscute atât în Romania, cât și în toate statele membre ale Uniunii Europene.

certSIGN este principalul promotor al revoluției digitale pe piața din România și furnizează servicii de încredere în conformitate cu cerințele eIDAS: certificate digitale calificate pentru crearea semnăturilor electronice, certificate digitale calificate pentru crearea sigiliilor electronice și servicii de marcare temporală calificată.

viewscnt
Afla mai multe despre
certsign
eidas