Vânzările de iPhone-uri ale Apple au crescut cu aproape 50% în trimestrul trei, depășind cu mult așteptările analiștilor

Vânzările de iPhone-uri ale Apple au crescut cu aproape 50% în trimestrul trei, depășind cu mult așteptările analiștilor
scris 28 iul 2021

Apple a raportat rezultate solide pentru trimestrul al treilea, depășind cu mult așteptările analiștilor. Toate produsele importante ale Apple au consemnat un avans al vânzărilor de peste 12%, în termeni anuali, iar în cazul iProne-urilor creșterea a fost de aproape 50%, la 39,57 miliarde de dolari, transmite CNBC.

Pe ansamblu, vânzările Apple au crescut cu 36%, comparativ cu trimestrul trei al anului trecut, la 81,41 miliarde de dolari, scrie News.ro.

ULTIMA ORĂ Complexul Energetic Oltenia închide 2 centrale pe cărbune și concediază peste 700 de angajați CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Complexul Energetic Oltenia închide 2 centrale pe cărbune și concediază peste 700 de angajați

Apple nu a publicat estimări trimestriale oficiale, pentru a șasea oară consecutiv, și nu a făcut acest lucru de la debutul pandemiei de Covid-19.

Compania a realizat rezultate trimestriale bune și în regiunea Greater China, care include și operațiunile din Taiwan și Hong Kong.

Astfel, Apple a raportat vânzările de 14,76 de miliarde de dolari în regiune, în urcare cu 58% față de intervalul similar al anului trecut.

În regiunea Americilor, vânzările Apple au avansat cu aproape 33%, la 39,57 miliarde de dolari, dar compania a beneficiat de pe urma muncii la  domiciliu și a cursurilor de la distanță, care au dus la creșterea vânzărilor de computere premium.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone