Vatis Tech obține o nouă finanțare și vizează extinderea internațională

Vatis Tech obține o nouă finanțare și vizează extinderea internațională
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 ian 2023

Vatis Tech primește o investiție de peste 650 000 de euro pentru platforma online care folosește inteligența artificială la procesarea conținutului audio-video. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

La rundă au participat investitorii existenți – fondurile Early Game Venture și Sparking Capital, Mălin Ștefănescu ca angel investor. Alți investitori privați s-au alăturat și ei actualei runde.

Vodafone își vinde operațiunile din Ungaria CITEȘTE ȘI Vodafone își vinde operațiunile din Ungaria

Noul flux de capital va permite companiei să accelereze vânzările în România pentru o cotă de piață mai mare, dar și să își extindă operațiunile pe cel puțin încă o piață europeană. Sunt vizate astfel Germania, Spania sau Franța.

În toamna anului 2021, startup-ul Vatis Tech a primit o investiție de peste 200 000 de euro, de la Early Game Ventures, Sparking Capital și Mălin Ștefănescu.

Vatis Tech este fondată de Adrian Ispas, Alexandru Topală și Emanuel Nazare.

viewscnt
Afla mai multe despre
vatis tech
audio-video