Veniturile totale ale Vodafone au crescut cu 2% în ultimul trimestru din 2019

Veniturile totale ale Vodafone au crescut cu 2% în ultimul trimestru din 2019
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 feb 2020

Veniturile totale ale Vodafone au crescut cu 2% în ultimul trimestru din 2019, în comparație cu perioada similară a anului precedent. Totodată, baza totală de clienți a ajuns la 11 milioane.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Ca urmare a finalizării procesului de achiziție a UPC România în data de 31 iulie 2019, rezultatele pentru acest trimestru includ, de asemenea, cifrele raportate de UPC România.

Surpriză: Alexandru Petrescu, fost ministru în diferite guverne, preia poziția de lider pe securitate cibernetică la BMM Testlabs, la nivel mondial CITEȘTE ȘI Surpriză: Alexandru Petrescu, fost ministru în diferite guverne, preia poziția de lider pe securitate cibernetică la BMM Testlabs, la nivel mondial

Valoarea ARPU mobil a fost de 5.1 euro în trimestrul încheiat la 31 decembrie 2019.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații și tehnologie din lume.

Vodafone Group are operațiuni mobile în 24 de țări, 42 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 19 țări.

La 31 decembrie 2019, Vodafone Group avea 625 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, 27 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix și 22 milioane de clienți ai serviciilor TV, incluzând toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. 

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone
upc