VIDEO Aplicația Facebook de smartphone va primi un discret redesign

VIDEO Aplicația Facebook de smartphone va primi un discret redesign
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 16 aug 2017

Facebook va lansa în curând un design nou pentru aplicațiile sale de smartphone, în care se va pune accentul pe citirea cât mai ușoară a informațiilor afișate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Feed-ul aplicațiilor de Facebook va suferi în curând câteva modificări discrete dar care vor crea un design mai curat, cu text mai lizibil și elemente grafice desenate de o manieră minimalistă.

Prin schimbările aduse, Facebook încearcă să obosească cât mai puțin ochiul utilizatorului, pentru ca, eventual, acesta să petreacă cât mai mult timp posibil în cadrul aplicației. De asemenea, pentru a crește implicarea și interacțiunea utilizatorilor, sunt aduse modificări de aceeași natură și sistemului de comentarii.

Conversațiile pe Facebook vor lua acum forma bulelor pentru a ajuta utilizatorul să înțeleagă mai ușor unde începe și unde se termină un anumit topic. Facebook încearcă să încurajeze discuțiile la foc rapid, în stilul aplicațiilor de chat.

Bill Gates a donat acțiuni Microsoft de 4,6 miliarde dolari, cea mai mare sumă după anul 2000. Cofondatorul Microsoft rămâne cel mai bogat om din lume CITEȘTE ȘI Bill Gates a donat acțiuni Microsoft de 4,6 miliarde dolari, cea mai mare sumă după anul 2000. Cofondatorul Microsoft rămâne cel mai bogat om din lume

În ceea ce privește feed-ul, modificările cele mai vizibile vizează pozele de profil și butoanele. Imaginile de profil vor fi acum rotunjite, iar butoanele de sub postări (Like, Comment, Share) vor fi mai simple.

Per ansamblu, aplicațiile de Facebook vor aduce mai mult alb în jurul conținutului, tocmai pentru ca acesta să fie mai vizibil.

Ca și alte noutăți, schimbările de design aduse de Facebook vor deveni vizibile utilizatorilor de Android și iOS pe parcursul următoarelor săptămâni.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
android
ios