VIDEO&FOTO LG lansează G7 ThinQ, primul flagship pe 2018 al companiei sud-coreene

VIDEO&FOTO LG lansează G7 ThinQ, primul flagship pe 2018 al companiei sud-coreene
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 mai 2018

LG și-a prezentat primul model de top pe acest an, smartphone-ul G7 ThinQ, care adoptă moda cu cozoroc impusă de Apple cu iPhone X.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu un cadrul de aluminiu și acoperit pe ambele părți de Gorilla Glass 5, G7 ThinQ are sub cozoroc un ecran de 6,1 inch, cu o rezoluție de 3120 x 1440 pixeli, ecran care va fi apreciat de abonații Netflix pentru suportul HDR 10.

G7 ThinQ este primul telefon LG dotat cu un buton hardware dedicat asistentului digital, numai că în locul unui asistent propriu compania sud-coreeană folosește Google Assistant, probabil ca urmare a unei înțelegeri cu Google. Este, în fapt, primul smartphone cu buton hardware dedicat special asistentului digital Google.

WhatsApp va avea funcții de conferință video CITEȘTE ȘI WhatsApp va avea funcții de conferință video

Greul părții tehnice este dus de cel mai puternic chipset Qualcomm la ora actuală, Snapdragon 845, 6 GB memorie RAM și un generos spațiu de stocare de 128 GB ce poate fi extins și mai mult cu ajutorul unui card de memorie microSD.

Bateria are 3.000 de mAh și poate fi încărcata mai repede grație suportului pentru standardul Quick Charge 3.0. În plus, folosirea sticlei permite încărcarea wireless a dispozitivului.

VIDEO&FOTO LG lansează G7 ThinQ, primul flagship pe 2018 al companiei sud-coreene

Partea foto este asigurată de două camere de 16 MP: o cameră cu un câmp vizual de 71 de grade și f/1.6, iar cealaltă cu un câmp de 107 grade și f1.9. Conform producătorului, fotografiile sunt îmbunătățite automat cu ajutorul AI-ului.

Cei de la LG nu au anunțat prețul și disponibilitatea, însă au menționat că G7 ThinQ va fi disponibil în patru variante coloristice: roșu, albastru, gri și negru.

viewscnt
Afla mai multe despre
lg
smartphone
android