VIDEO&FOTO Samsung și-a prezentat primul smartphone din 2022

scris 4 ian 2022

Înainte să-și lanseze flagship-urile, Samsung scoate la lumină smartphone-ul Galaxy S21 FE, un mid-range cu un preț destul de mare.

VIDEO mai jos. Imagini pot fi văzute în GALERIA FOTO

Galaxy S21 FE are multe dintre dotările flagship-urilor de anul trecut și încearcă să atragă utilizatorii cu un preț mai mic decât cel la care a fost lansată seria Galaxy S21.

Noul smartphone are un ecran OLED de 6,4 inch, chiar mai mare decât cel de la S21. Acesta vine cu o rezoluție 1080p și cu o rată de împrospătare de 120Hz.

Samsung a prezentat o telecomandă care se încarcă de la undele radio CITEȘTE ȘI Samsung a prezentat o telecomandă care se încarcă de la undele radio

Cu excepția Statelor Unite, unde va fi vândut cu Snapdragon 888, în restul lumii smartphone-ul va fi livrat cu un chipset Exynos, dezvoltat intern de producătorul coreean.

Sistemul foto este compus din trei camere. Camera principală și cea ultrawide au 12MP, în vreme ce camera tele are 8MP. Există un sistem de stabilizare optică atât pe camera principală, cât și pe cea tele, care facilitează o mărire optică 3X.

Bateria are o capacitate de 4.500mAh, cu 500mAh mai mare decât cea folosită anul trecut pe Galaxy S21. Aceasta se încarcă cu 25W (pe fir), resectiv 15W (wireless).

Vor fi comercializate două versiuni. Cea mai ieftină va avea 6GB RAM și 128GB stocare și va costa 700 de dolari. Pentru 70 de dolari în plus va putea fi achiziționată versiunea cu 8GB RAM și 256GB spațiu de stocare.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
galaxy