VIDEO Google a prezentat un nou tip de robot, suficient de abil încât să spele vasele

VIDEO Google a prezentat un nou tip de robot, suficient de abil încât să spele vasele
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 feb 2017

Handle este numele celui mai avansat robot dezvoltat de divizia specializată în acest domeniu din cadrul Google.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Creat de Boston Dynamics, divizia Google specializată în roboți, Handle este cel mai avansat și mai agil robot creat până acum de compania americană.

Cu o înfățișare destul de înfricoșătoare, Handle poate alerga, se poate feri de obstacole, se ridică singur când cade, urcă și coboară scări și chiar poate muta obiecte și ajuta la spălatul vaselor.

Facebook a obținut profit și venituri peste estimări în trimestrul patru și anticipează cheltuieli mai mari în 2017 CITEȘTE ȘI Facebook a obținut profit și venituri peste estimări în trimestrul patru și anticipează cheltuieli mai mari în 2017

Cei de la Boston Dynamics cercetează și experimentează cu produse din domeniul roboticii pentru a crea un organism artificial care să preia cât mai multe din caracteristicile umane.

Boston Dynamics a fost înființată în 1992 și a furnizat roboți meniți să ajute armata americană în diverse misiuni. A fost achiziționată în 2003 de Google, pentru 500 de milioane de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
roboti