VIDEO Google revine pe piața tabletelor cu Pixel Tablet

VIDEO Google revine pe piața tabletelor cu Pixel Tablet
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 mai 2023

La câțiva ani distanță de când anunța că nu va mai produce tablete, Google lansează Pixel Tablet, care marchează revenirea gigantului american pe această piață.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pixel Tablet are un ecran LCD de 11 inch cu 2560x1600 pixeli rezoluție și o luminozitate de 500 nits.

Noua tabletă Google se bazează pe Tensor G2, chipset-ul dezvoltat intern și lansat anul trecut. Acesta este susținut de 8GB memorie RAM și un spațiu de stocare de 128/256GB.

Pixel Tablet folosește pentru alimentare și transfer de date un port USB-C. Aceasta este compatibilă Wi-Fi 6 și dispune de patru difuzoare, respectiv trei microfoane.

Google va face mai multe anunțuri legate de AI la Google I/O CITEȘTE ȘI Google va face mai multe anunțuri legate de AI la Google I/O

Din dotarea mai face parte și camera foto de 8MP de pe spatele tabletei, care nu reprezintă un element esențial pentru această categorie de produse. Tot 8MP are și camera frontală.

Conform Google, în cazul streaming-ului audio, autonomia ar trebui să fie de până la 12 ore.

Este prima tabletă cu suport integrat pentru Chromecast, conform producătorului.

Pixel Tablet va fi disponibilă din luna iunie, începând de la 500 de dolari, și va fi livrată împreună cu un nou dock care, separat, ar costa 130 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
tablete
pixel tablet