VIDEO Greșeală? Samsung a postat clipul de prezentare al smartphone-ului Galaxy Note 9 și l-a retras ulterior

VIDEO Greșeală? Samsung a postat clipul de prezentare al smartphone-ului Galaxy Note 9 și l-a retras ulterior
scris 6 aug 2018

Cu câteva zile înainte de lansarea viitorului său flagship, Samsung a postat online clipul de prezentare, confirmând indirect și unul din semnele de întrebare.

Site-ul oficial Samsung din Noua Zeelandă a postat, probabil din greșeală, clipul de prezentare pe care oficialii coreeni ar fi trebui să-l ruleze în cadrul evenimentului de lansare.

Deși l-au scos după câteva ore, clipul a putut fi deja salvat și postat pe YouTube.

În cele 30 de secunde se poate observa un dispozitiv aproximativ identic cu versiunea de anul trecut, singura noutate din acest punct de vedere fiind spațiul de stocare intern de 512 GB.

Facebook a început testarea secțiunii matrimoniale CITEȘTE ȘI Facebook a început testarea secțiunii matrimoniale

Ținând cont că smartphone-ul va suporta și carduri de memorie cu aceeași capacitate, Galaxy Note 9 ar putea fi primul telefon care oferă o capacitate totală de stocare de 1 TB.

Altfel, pentru a nu surprinde neplăcut prin lansarea unui model identic cu cel de anul trecut, Samsung trebuie să vină cu noutăți interesante pe partea software, singura care mai păstrează o urmă de mister.

Surse din cadrul companiei susțin că prețurile pentru Note 9 vor începe de la 1.050 de euro pentru versiunea cu 64 GB spațiu intern de stocare și vor escalada până la 1.250 de euro pentru varianta cu 512 GB.

Galaxy Note 9 va fi prezentat oficial pe 9 august, urmând probabil să intre oficial pe piață spre finalul lunii.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
note 9