VIDEO Huawei prezintă Mate 30 Pro, primul flagship al companiei fără acces la serviciile Google

VIDEO Huawei prezintă Mate 30 Pro, primul flagship al companiei fără acces la serviciile Google
scris 20 sep 2019

Producătorul chinez și-a lansat noul vârf de gamă, Mate 30 Pro, un smartphone care impresionează din punctul de vedere al dotărilor tehnice, dar suferă pe partea software din cauza embargoului impus de Statele Unite.

Mate 30 Pro este primul flagship pe care Huawei îl lansează în condițiile în care nu mai are voie să folosească tehnologii americane. Asta înseamnă că acest model nu are aplicații Google și nici acces la Google Play Services.

Altfel, din punctul de vedere al dotărilor tehnice, Mate 30 Pro este un vârf de gamă în adevăratul sens al cuvântului. Are la bază noul chipset Kirin 990, 8 GB RAM, 128 / 256 GB spațiu de stocare extensibil prin intermediului unui card NM.

Cei interesați vor avea de ales între o versiune cu 4G și una cu 5G.

Supravegherea pe baza recunoașterii faciale ia amploare la nivel global CITEȘTE ȘI Supravegherea pe baza recunoașterii faciale ia amploare la nivel global

Ecranul OLED FHD+ de 6.53 inch are 2400 x 1176 pixeli rezoluție și dispune de același sistem de sunet prin vibrații ca P30 Pro.

Senzorul de amprente este integrat tot în ecran, iar pentru autentificare este disponibil și un sistem 3D de scanare facială.

Huawei a inclus o baterie de 4.500 mAh, care ar trebui să confere telefonului o autonomie destul de bună.

Sistemul foto este compus din două camere de 40 MP, una wide, cealaltă ultra-wide. Acestora li se adaugă o cameră tele de 8 MP și un senzor 3D. Există inclusiv un mod de filmare slow-motion cu nu mai puțin de 7.680 de cadre pe secundă.

În ciuda pierderii accesului la serviciile și aplicațiile Google, Huawei pare încrezător în succesul noului său flagship, stabilind un preț neașteptat de mare: 1.099 euro pentru versiunea cu 4G și 1.199 pentru cea cu 5G.

viewscnt
Afla mai multe despre
huawei
smartphone