VIDEO Mai mulți angajați Apple au suferit tăieturi la nivelul capului după ce au intrat în pereții de sticlă ai noului sediu al companiei

VIDEO Mai mulți angajați Apple au suferit tăieturi la nivelul capului după ce au intrat în pereții de sticlă ai noului sediu al companiei
scris 19 feb 2018

De la începutul anului până în prezent, angajații Apple au apelat de mai multe ori la serviciile medicale de urgență ca urmare a lovirii de pereții de sticlă de la noul sediu.

Inaugurat cu fast în 2017, noul sediu Apple și-a primit cei mai mulți angajați abia la începutul acestui an. În scurta perioadă scursă, au fost înregistrate mai multe incidente care au necesitat chemarea ambulanțelor.

Noul sediu al gigantului american, ce are un design asemănat de mulți cu un OZN, folosește foarte multă sticlă, mulți pereți ai noului Apple Park fiind, de fapt, construiți din sticlă.

Din această cauză, de la începutul anului, mai mulți angajați Apple s-au accidentat pentru că au intrat pur și simplu în pereții de sticlă ai clădirilor ce compun noul campus al companiei americane.

Samsung ar fi produs prea multe ecrane OLED, iar acum nu găsește clienți pentru ele CITEȘTE ȘI Samsung ar fi produs prea multe ecrane OLED, iar acum nu găsește clienți pentru ele

Ambulanța a fost chemată de mai multe ori, iar unii dintre angajați au fost tratați pentru tăieturi minore la nivelul capului, însă, din fericire, în niciunul din cazuri nu a fost necesară spitalizarea.

La început, angajații au marcat cu postit-uri pereții din sticlă pentru ca aceștia să fie observați mai ușor, însă administratorii le-au dat jos pentru că ar fi stricat designul arhitectural.

Apple ar putea fi dată în judecată pe baza legislației din California, care prevede că angajatorul trebuie să prevină lovirea de pereți de sticlă prin montarea de bariere sau marcaje speciale.

Deși unii ar putea da vina pe faptul că angajații nu văd pereții din sticlă pentru că merg cu ochii lipiți de ecranul iPhone-ului, compania americană are, de fapt, un istoric din acest punct de vedere. În 2012, o femeie a dat în judecată Apple pentru că s-a lovit de o ușă din sticlă a unui magazin Apple și și-a spart nasul.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
acceident
geam
angajati
stupid