VIDEO Noul iPad Pro se dovedește extrem de fragil: s-a îndoit ca un biscuit

VIDEO Noul iPad Pro se dovedește extrem de fragil:  s-a îndoit ca un biscuit
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 nov 2018

Cea mai nouă și mai scumpă tabletă lansată de Apple, iPad Pro 2018, pare să aibă o structură deloc rezistentă care o face foarte ușor de îndoit.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

YouTuber-ul JerryRigEverything, pe numele real Zack Nelson, a supus proaspăt lansata iPad Pro mai multor teste de rezistență pe care le realizează de regulă cu majoritatea smartphone-urilor și tabletelor populare.

După ce s-a comportat bine la testul de zgâriere a ecranului și a carcasei, Nelson a vrut să vadă cât de mult se îndoaie tableta atunci când este aplicată presiune în aceeași direcție atât sus, cât și jos.

YouTube afișează mesaje prin care avertizează utilizatorii de efectele propusei legislații europene în materie de copyright CITEȘTE ȘI YouTube afișează mesaje prin care avertizează utilizatorii de efectele propusei legislații europene în materie de copyright

Spre surprinderea tuturor, noul iPad Pro s-a îndoit ca un biscuit exact la jumătate. Îndoirea a pornit de la cele două orificii plasate pe fiecare parte, unul pentru microfon, celălalt pentru încărcătorul wireless de Apple Pencil.

Testul pare să confirme afirmațiile mai multor utilizatori care au achiziționat noul iPad Pro. Unii s-au plâns că au scos tableta îndoită din rucsac, iar alții că au primit-o deja îndoită în cutia originală.

Dacă a două situație nu reprezintă o mare problemă, pentru că Apple înlocuiește gratuit tabletele care ajung deteriorate în urma comenzii, transportarea în rucsac ar trebui să fie făcută de preferință prin montarea într-o carcasă de protecție.

Noua tabletă iPad Pro a fost lansată la începutul acestei luni și are prețuri cuprinse între 800 și 1.150 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ipad
tablete