VIDEO Sony va lansa PlayStation Classic, o replică a primei generații de console din serie

VIDEO Sony va lansa PlayStation Classic, o replică a primei generații de console din serie
scris 20 sep 2018

Sony a anunțat că va relansa anul acesta experiența oferită de prima consolă PlayStation din urmă cu aproape 25 de ani printr-un nou produs care se va numi PlayStation Classic.

Gândită pentru nostalgicii jocurilor disponibile pe prima generație de PlayStation, noua consolă este deja disponibilă pentru precomenzi în unele magazine, unde costă 100 de euro.

PlayStation Classic va fi livrată cu 20 din jocurile care au făcut istorie. Sony nu a făcut publică lista completă dar a precizat că printre acestea se numără titluri precum Final Fantasy VII, Tekken 3 și Ridge Racer Type 4.

Huawei, o nouă schimbare în România: îl recrutează pe Directorul de Marketing de la PepsiCo din Balcani și Sud-Estul Europei CITEȘTE ȘI Huawei, o nouă schimbare în România: îl recrutează pe Directorul de Marketing de la PepsiCo din Balcani și Sud-Estul Europei

În cutia consolei, care va fi cu 45% mai mică decât versiunea originală, vor fi incluse și două controllere PS1 pentru jocurile care suportă modul multiplayer.

Lansarea globală a noii console va avea loc pe 3 decembrie, Sony țintind evident nostalgia gamerilor mai în vârstă și deschiderea portofelelor cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Prima generație de PlayStation, lansată în 1994, s-a vândut în peste 100 de milioane de unități la nivel mondial, un record la acea vreme.

viewscnt
Afla mai multe despre
sony
playstation
gaming